Kontakta oss om du behöver värdera bil

Att sälja en bil innebär inte bara att värdera bil. Du behöver dessutom tänka på att lägga ut en annons, underhålla bilen, hålla kontakt med eventuella köpare samt registrera ägarbytet. Det låter kanske inte som något man bara gör i en handvändning? Om du vill slippa allt krångel kan du därför överlåta affären till oss. Sälj helt enkelt din bil direkt till oss och slipp allt krångel som har med försäljningen att göra.

Att värdera bil är inget som är nytt för oss. Vi har varit verksamma inom bilbranschen länge och vår kunskap om begagnade bilar är därför stor. Vi köper begagnade bilar av privatpersoner och företag. I samband med köpet görs en värdering av bilen i fråga. När affären är avslutad tar vi hand om vidareförsäljningen. Det innebär att vi bland annat tvättar och städar bilen samt lägger ut en annons. Om du är intresserad av att köpa en begagnad bil kan du med fördel därför ta dig en titt på vårt utbud.

Sälj direkt till oss

Vår affärsidé går ut på att köpa din bil direkt av dig. Det gör att du slipper allt krångel med försäljningen. Det behöver inte vara besvärligt att sälja sin bil. Kontakta oss om du vill ha hjälp med att värdera bil. Med rätt pris är chansen till en lyckad försäljning större. Vi kommer ut till dig och börjar med att värdera bil. När värderingen är färdig ordnar vi affären direkt på plats. Vi sköter dessutom transporten av bilen till oss, detta utan att du behöver så mycket som att lyfta ett finger. Enklare än så kan en bilförsäljning inte bli.

Finansiering vid bilaffärer

Vi erbjuder finansiering av bilköp. Även om du ska köpa en begagnad bil kan det bli en stor kostnad. Beroende på hur din privatekonomi ser ut kan det därför vara bra att kunna dela upp betalningen. Med en mindre summa som du betalar per månad kan det bli enklare för dig att hålla dig inom din budgets ramar. Finansieringshjälp öppnar upp möjligheter för försäljning även om köparen inte har råd med hela kostnaden på en gång. Det leder till många fler potentiella köpare och i slutändan till fler lyckade försäljningar. Vid ett privat bilköp erbjuds inte denna möjlighet vilket påverkar både köpare och säljare. Kontakta oss om du vill veta mer om finansiering av bilköp.