A&A Bilmäklarna AB är baserade utanför Göteborg

Vi är baserade i Fjärås utanför Göteborg. Du kan enkelt ta dig till oss om du vill sälja din bil eller om du är på utkik efter en begagnad bil för ett bra pris. Vår affärsidé går ut på att underlätta för både dig som köpare samt dig som säljare. Vi på A&A Bilmäklarna AB vill helt enkelt bidra till att din bilaffär ska bli så lyckad som möjligt.

Det finns flera fördelar med att vända sig till oss istället för att sköta försäljningen eller köpet privat. Om du inte är yrkeskunnig inom bilbranschen kan ett privat köp nämligen sluta illa. Det är svårt att undersöka en bil och leta efter fel om du inte vet vad du ska leta efter. Det skapar i sin tur ett orosmoment för många bilköpare. Samtidigt kan prissättningen vara klurig för många som ska sälja sin bil, för att inte tala om registreringar, ägarbyte och allt annat man behöver tänka på vid försäljningen. Vi arbetar professionellt och kan säkerställa en bra affär från båda sidor. Det gör att både köpare och säljare kan känna sig trygga och nöjda med bilaffären. Varmt välkommen till oss på A&A Bilmäklarna AB.

Säkerhet vid köp och försäljning av bilar

Det finns mycket som kan gå fel vid köp eller försäljning av begagnade bilar. Om du väljer att sköta affären privat får du inga garantier på att du betalar rätt pris. Bilen som du har för avsikt att köpa kan alltså kosta dig mer än nödvändigt. Dessutom kanske den inte lever upp till dina förväntningar.

Hos oss får du dock inte bara trygghet, utan även säkerhet. Alla bilar undersöks noggrant av oss på A&A Bilmäklarna AB innan vidare försäljning sker, och du som köpare får dessutom två års garanti på köpet. Det gör att du kan känna dig trygg med att den bil du köper lever upp till alla säkerhetskrav och liknande som lagen föreskriver. På så sätt behöver du inte oroa dig för att det ska uppstå några orosmoment när du kör runt på vägarna med din nya begagnade bil.

Finansiering är en del av vår verksamhet

Vi på A&A Bilmäklarna AB erbjuder bilköpare finansieringshjälp. Det gör att sannolikheten för en lyckad försäljning ökar markant. För många köpare kan det vara en för stor kostnad om hela bilköpet ska betalas på en och samma gång. Det kan sannolikt avskräcka en del av dessa och därmed minska chansen till försäljning.

 

Finansieringshjälpen går ut på att erbjuda köparen ett fordonslån. Med hjälp av lånet betalas hela kostnaden för bilen direkt samtidigt som ägarskapet övergår till köparen. Istället för att behöva betala hela summan på en gång ges köparen dock möjlighet att betala en mindre summa pengar varje månad. Det bidrar till en bra affär för både köpare och säljare.