Vi erbjuder många tjänster till dig som kund

Här nedan kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda dig. Vår långa erfarenhet inom bilbranschen har lärt oss att inse vikten av trygghet i samband med köp eller försäljning av bilar. Vi går igenom varje bil noggrant innan en affär avslutas vilket gör att vi kan lämna garanti på köpet. Via Svensk Bilhandelsförsäkring får du som kund en garanti som gäller i 24 månader efter att ägarbytet och köpet är genomfört.

img

Vill du sälja din bil?

Kontakta oss om du vill sälja din bil. Vi kommer ut till dig och värderar bilen. När affären är avklarad tar vi hand om transporten av din bil. Du slipper allt som har med försäljningen att göra och din bil säljs helt utan krångel.

img

Vi erbjuder finansiering vid bilköp

Även om du är på utkik efter en begagnad bil kan köpet bli för mycket för din budget – särskilt om du ska betala hela kostnaden på en gång. Vi erbjuder därför även finansieringshjälp vid bilköp. Genom att dela upp betalningen av din bil slipper du att behöva betala hela summan på en och samma gång. Det blir då enklare för dig att hålla dig till din budget.

img

Letar du efter en begagnad bil?

På A&A Bilmäklarna eftersträvar vi en så smidig bilaffär som möjligt för att du ska kunna känna dig trygg och nöjd med affären. Samtliga av de bilar som är till försäljning hos oss genomgår en omfattande kontroll innan själva försäljningen sker, detta så att du ska kunna känna dig trygg både före och efter köpet.

img

Garanti

Om du ska köpa en begagnad bil finns det flera fördelar med att välja oss framför en privat affär. Först och främst undersöks alla bilar noggrant av oss vilket gör att du kan känna dig säker på att du verkligen får det du betalar för. När du köper din bil via oss kan du dessutom vara säker på att du får ett rimligt och bra pris. Vår personal har lång erfarenhet inom bilbranschen och vi har därför djupgående kunskap om prissättning och värdering av bilar. Men inte nog med det, du som köpare får även en garanti via Svensk Bilförsäkring på hela 24 månader.